HappyGreener.com ondersteunt
de onderstaande goede doelen

Plastic Soup Foundation
No plastic waste in our water! Plastic is overal: in de oceaan, op het land en in de lucht. De Plastic Soup Foundation strijdt tegen een van de grootste milieurampen van deze tijd. En HappyGreener.com draagt hieraan graag haar steentje bij.
Health Works
HealthNet TPO werkt al sinds 1992 aan het herstel en versterking van gezondheid en zorgsystemen in gebieden getroffen door oorlog en rampen. In deze gebieden staan mensen voor de immense taak hun maatschappij weer op te bouwen, terwijl ze onder armoede, ziekte en emotionele gevolgen van conflict lijden. Wij gebruiken daarom gezondheid als doel en als middel. Het doel is toegankelijke gezondheidszorg voor iedereen. Door samen te werken met lokale gemeenschappen, gebruiken we gezondheid als middel om meisjes, vrouwen, jongens en mannen weer bij elkaar te brengen en het onderling vertrouwen te herstellen.
Op ons hoofdkantoor in Amsterdam werken 8 betaalde en enkele vrijwillige medewerkers die gezamenlijk ruim 2300 medewerkers in de projectlanden ondersteunen en begeleiden. Miljoenen mensen profiteren van onze projecten in gezondheidszorg in Afghanistan, Burundi, Colombia en Zuid Soedan. Waar speciale aandacht is voor meisjes en vrouwen in onze programma’s.
Lees alles over ons en vooral onze projecten hier: www.healthnettpo.org.